RETOUR

Ben je toch van gedachten veranderd en wil je bepaalde producten terugsturen? Dat kan, zonder opgaaf van redenen, als dit binnen 14 dagen na ontvangst gebeurt.

  • Je mag het product proberen of passen net zoals je dat in onze winkel zou doen. Je mag het product niet in gebruik nemen voor bijvoorbeeld een feestje als je nog niet weet of je het product wilt houden. Als wij draagsporen op het product zien anders dan van passen kunnen wij besluiten het product niet retour te nemen of kosten van herstel in rekening te brengen.

  • Het terugsturen van producten moet gebeuren met de oorspronkelijke verpakking. Heb je deze niet meer? Zorg er dan voor dat je de producten terugstuurt in een verpakking die dezelfde bescherming aan de producten biedt.

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoek raken of beschadigd raken of defect zijn gegaan tijdens de transport. Mocht je een product terugsturen dat onderweg defect raakt of zoek raakt, dan kunnen wij je helaas geen geld teruggeven. 

  • De verzendkosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor eigen rekening. 

  • De terugbetaling van je producten zal zo snel mogelijk plaatsvinden.

  • Het terugsturen van producten kan alleen wanneer deze niet speciaal voor u is ontworpen of vervaardigd of op maat is gemaakt of er een gravure is gezet in het sieraad. 

Het retourpakket kan worden verstuurd naar:

Juwelier Goudsmederij Purmerend

Breedstraat 7

1441 CB Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

Download hier uw retentierecht document;

Document: Modelformulier voor ontbinding / herroeping. 

VERZENDING

Voor de verzending van onze bestellingen maken wij gebruik van PostNL of "NAAM VERVOERDER ZAKELIJK". 

Pakketpost

Bij deze verzendwijze krijg je altijd een track and trace code om je bestelling te volgen. Pakketpost PostNL kost €6.75.

"NAAM VERVOERDER ZAKELIJK"

Bij deze verzenwijze wordt de bestelling aangetekend verstuurd en is daarmee dus ook de meest veilige optie. Deze verzendoptie kost €8.45. 

Koerier Purmerend, Beemster en Ilpendam

Woon je in één van de hierboven genoemde plaatsen? Dan wordt je bestelling boven de €25,- gratis thuisbezorgd. Ligt het totaalbedrag van je bestelling onder de €25,-, dan komt er €5,- aan koerierskosten bij. 

 

Shop

Klantenservice

Over

Adres

Juwelier Goudsmederij Purmerend

Breedstraat 7

1441 CB  Purmerend

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0