top of page

RETOUR

Ben je toch van gedachten veranderd en wil je bepaalde producten terugsturen? Dat kan, zonder opgaaf van redenen, als dit binnen 14 dagen na ontvangst gebeurt.

  • Je mag het product proberen of passen net zoals je dat in onze winkel zou doen. Je mag het product niet in gebruik nemen voor bijvoorbeeld een feestje als je nog niet weet of je het product wilt houden. Als wij draagsporen op het product zien anders dan van passen kunnen wij besluiten het product niet retour te nemen of kosten van herstel in rekening te brengen.

  • Het terugsturen van producten moet gebeuren met de oorspronkelijke verpakking. Heb je deze niet meer? Zorg er dan voor dat je de producten terugstuurt in een verpakking die dezelfde bescherming aan de producten biedt.

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoek raken of beschadigd raken of defect zijn gegaan tijdens de transport. Mocht je een product terugsturen dat onderweg defect raakt of zoek raakt, dan kunnen wij je helaas geen geld teruggeven. 

  • De verzendkosten voor het retour sturen van jouw bestelling zijn voor eigen rekening. 

  • De terugbetaling van je producten zal zo snel mogelijk plaatsvinden.

  • Het terugsturen van producten kan alleen wanneer deze niet speciaal voor u zijn ontworpen of vervaardigd of op maat zijn gemaakt of voor u voorzien is van een gravure. 

Het retourpakket kan worden verstuurd naar:

Juwelier Goudsmederij Purmerend

Breedstraat 7

1441 CB Purmerend

 

 

 

 

 

 

 

Download hier uw retentierecht document;

Document: Modelformulier voor ontbinding / herroeping. 

VERZENDING

Voor de verzending van onze bestellingen maken wij gebruik van PostNL.

Pakketpost

Bij deze verzendwijze krijg je altijd een track and trace code om je bestelling te volgen. Pakketpost PostNL kost €6.75.

PostNL aangetekend

Bij deze verzendwijze wordt de bestelling aangetekend verstuurd en is daarmee dus ook de meest veilige optie. Deze verzendoptie kost €8.45

Contact
bottom of page