BEZORGING

Wij bezorgen in Purmerend en omgeving. Voor de rest van Nederland is het nu ook mogelijk om je bestelling met de post te laten bezorgen!

PRIJZEN

Voor bestellingen boven de € 25,- brengen wij geen kosten in rekening en bij bestellingen onder de € 25,- brengen wij € 5,- bezorgkosten in rekening. 

GEBIEDEN

De gebieden waarin wij op dit moment bezorgen zijn geheel Purmerend, Zuidoostbeemster en Ilpendam. 

LEVERTIJDEN

Bestel vóór 14 uur, en je hebt zekerheid dat je bestelling op zijn laatst de volgende werkdag wordt bezorgd. Mogelijk kan je bestelling ook nog dezelfde dag worden langsgebracht. Als het artikel onverhoopt uitverkocht is zal het eerst besteld moeten worden, de levertijd is dan niet exact aan te geven. Meestal bedraagt de vertraging niet meer dan 2 dagen.

HOE WERKT DIT?

Wij zullen bij aflevering vragen om een ID te laten zien die overeenkomt met de persoon die de bestelling heeft geplaatst (familie mag ook). Bij aflevering zullen wij om een handtekening vragen. Dit dient als bewijs dat de bestelling door ons is geleverd. 

Wij zullen een pen bij ons hebben, maar je mag natuurlijk ook je eigen pen gebruiken. Ook zullen wij een mondkapje dragen voor ieder zijn veiligheid. 

VRAGEN?

Heb je vragen over onze aangeboden diensten of ben je benieuwd of wij nog andere diensten kunnen bieden? Laat dan hieronder een contactformulier achter of mail ons:

info@goudsmederijpurmerend.nl

Shop

Klantenservice

Over

Adres

Juwelier Goudsmederij Purmerend

Breedstraat 7

1441 CB  Purmerend

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0