Wij verkopen uiteraard onze in eigen atelier met de hand vervaardigde trouwringen maar tevens kunnen wij u een keus aanbieden uit de merken Promises, Flamingo, L&B trouwringen en een aantal modellen uit collectie van Vincent van Hees.

 

Een van onze specialiteiten is het produceren van trouwringen naar eigen ontwerp. De hier getoonde ringen zijn daar een goed voorbeeld van. Een uniek stel ringen is het mooie eindresultaat!

 

Recentelijk zijn wij een project gestart met een oude techniek Mokume Gane genaamd. Hier onder is te zien wat daarvan het resultaat is geworden...

 

Project geslaagd! De gebruikte materialen zijn zilver en palladium met in de damesring een zwarte diamant.

Gustav Klimt was voor een paar klanten van ons de inspiratie bron en uitgangspunt voor het vervaardigen van een paar trouwringen. Na goed overleg en productie van een prototype van de uiteindelijke ringen is de opdracht verstrekt. Hier kwam veel expertise en ervaring van de bewuste goudsmid aan te pas! Het uiteindelijke eindresultaat mag er wezen!

 

De geheel met de hand vervaardigde ringen zijn, om het compleet te maken, voorzien van een handgravure in het handschrift van Gustav Klimt. Ze zijn werkelijk heel mooi geworden!

 

Hiernaast ziet u een foto van een paar door ons vervaardigde trouwringen. Een sobere maar toch zeer strakke uitstraling, een geelgouden basisring met daar overheen gedrapeerd de witgouden golven. Dit model is in alle denkbare kleurvariaties te verkrijgen. Laat u voorlichten omtrent de mogelijkhheden. Ook is het mogelijk dit model te voorzien van een of meerdere briljanten.

Handvervaardigde trouwringen uit titanium en witgoud waarbij de damesring op geraffineerde wijze is voorzien van een briljant van 0,05 crt. Deze ringen kunnen in elke gewenste kleurcombinatie voor u gemaakt worden. Zelfs het zeldzame metaal zirconium hebben wij voorradig, zodat het gebruik van dit metaal ook tot de mogelijkheden  behoort.

 

 

De hier boven getoonde versie van geelgoud en titanium met een geheel matte afwerking is natuurlijk ook mogelijk. Ook deze ringen zijn in ons eigen atelier vervaardigd. Deze ringen zijn vervaardigd met gebruik van het goud van 3 oude trouwringen van de klant zelf.

 
Sierlijke maar simpele vormen kenmerken de ontwerpen van de collectie van Vincent van Hees, vaak voorzien van een zijdeglans afwerking.Ook dit model kan in elke gewenste goudkleur en goudgehalte uitgevoerd worden.
Aanvullende gegevens