De geschiedenis van Goudsmederij Purmerend gaat terug naar 1995. Op het Waagplein op nummer 18 is het bedrijf gestart. Vanaf dag een was de door ons gehanteerde formule een succes; kwalitatief goede artikelen en diensten leveren tegen een scherpe prijs.

U kunt bij ons terecht voor aparte sieraden in alle prijsklassen, alle reparaties, sieraden naar eigen ontwerp met onder andere onze specialiteit handgemaakte trouwringen, dupliceren van sieraden, horloge- en klokreparaties, stenen-slijpwerkzaamheden, stenen zetten, rijg- en knoopwerk, zandstralen (matteren), polijsten, rhodineren, verzilveren, vergulden, ultrasonisch reinigen, hand- en machinegravures, het vervaardigen van logo’s voor bedrijven en verenigingen, relatiegeschenken (ook in grote oplage), taxaties.

Ons team van zes vakbekwame goudsmeden realiseert uw wensen op sieradengebied. Dit alles tegen zeer redelijke prijzen, want wij doen alles zelf!

 

Werkplaats klein

 

Ons atelier in vol bedrijf! Stuk voor stuk vakmensen. De zes goudsmeden staan garant voor een goed advies en een perfect eindresultaat. U kunt al dan niet in samenwerking met hen een ontwerp maken naar uw budget. Of u kunt uw keus bepalen uit het zeer ruime assortiment gouden, zilveren, edelstalen of titanium sieraden. Wat betreft onze service: wij doen alles zelf dus kunnen wij u meer bieden! Niets wordt opgestuurd; zelfs uw horloge- en klokreparaties worden bij ons gehaald en gebracht. Wij hoeven uw kostbare/dierbare goederen niet per post op te sturen (met gevaar van ,,zoekraken’’). Onze tarieven liggen daardoor een stuk lager dan die van de gemiddelde juwelier, juist omdat we alles in eigen beheer kunnen houden. U bent welkom voor een kleine reparatie zoals een collier solderen maar ook voor technische hoogstandjes!

 

DSC 0720

Ons team heet u van harte welkom!

U vindt ons in het hartje centrum in de mooiste winkelstraat van Purmerend. Op een steenworp afstand van de Kaasmarkt en Koemarkt.


Parkeren op de Schapenmarkt, Slotplein in de Claxonate of in de Willem Eggert-parkeergarage

Ons adres; Breedstraat 7 te Purmerend, tel.: 0299-425742

Aanvullende gegevens